
Зелене лобіо з помідорами і горіхами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
4 шт.
Walnut
100 г
Parsley 70g
50 г
Basil in Pot
50 г
Garlic
2 зуб.
Puchok-Svizhachok Salad Mix with Mash 120g
500 г
Onion
120 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Помідори ошпарити окропом, очистити від шкірки і насіння, подрібнити, покласти в каструлю. Дати закипіти, а потім тушкувати на слабкому вогні 5 хв.
02
Волоські горіхи пропустити через м'ясорубку. Зелень вимити, обсушити, подрібнити. Часник очистити, роздавити часниковим пресом. Квасолю наламати, відварити в підсоленій воді до готовності, 30 хв., Відкинути на друшляк, потім висипати в каструлю.
03
Цибулю очистити, дуже дрібно нарізати, додати до квасолі. Влити туди ж томатну суміш, додати горіхи, часник, зелень.
04
Приправити сіллю і чорним перцем за смаком, поставити на середній вогонь і варити 10 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)