
Кекси з родзинками
Кекси мають давню історію. Перший рецепт кексу можна знайти в стародавньому Римі , коли гранат , горіхи і родзинки змішувалися в ячмінному пюре. Сама ж назва " кекс " виникло в Середні століття від словосполучень « фрукти » і « пиріг».
Починаючи з шістнадцятого століття , коли цукор став відкриттям завдяки Колумбу і поставлявся з американських колоній в Європу , кекси стали дуже популярні. Кекси стали популярні по всій Європі , але рецепти їх приготування різноманітні і в різних країнах залежать від місцевих інгредієнтів. Сьогодні ми вам запропонуємо спекти традиційний кекс з родзинками. Він порадує вас і ваших рідних сьогодні .
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Zarog Kefir 2.5% 870g
200 мл.
Raisins
125 г.
Top Grade Wheat Flour
450 г.
Baking Soda 500g
3 г.
Preparation steps
01
Родзинки промити і залити окропом. Яйця змішати з цукром, додати кефір. Додати родзинки і перемішати. Борошно просіяти з содою і всипати в тісто, помішуючи.
02
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)