
Баклажани з грецькими горіхами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Eggplants
2 шт.
Walnut Kernel
150 г.
Garlic
1 зубчик
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Баклажани нарізати кружечками, товщиною не більше 1 см.
02
Покласти їх у миску і посолити за смаком. Залишити їх на 30 хвилин.
03
Тим часом подрібнити горіхи. До горіхів додати зубчик часнику, пропущений через прес і за смаком майонез. Все ретельно перемішати до однорідної "каші".
04
Просолені баклажани промити під холодною водою. Потім обсмажити їх на сковороді, з двох сторін, до золотистого кольору.
05
Після чого викласти баклажани на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
06
На кожен кружечок баклажана покласти горіхову масу і вирівняти. Готову страву поставити на 1-2 години в холодильник і можна подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)