
Легкий гарнір з овочів
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
700 г
Carrots
400 г
Fresh Greens Mix 100g
100 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл
Salt Egypt
за смаком
Rumyanets Grissini Breadcrumbs with Italian Herbs 125g
10 г
Preparation steps
01
Моркву помийте, очистіть і поріжте кружечками завтовшки приблизно в 0,5 см.Розігрійте сковороду, налийте оливкову олію. Покладіть моркву і тушкуйте, помішуючи, близько 10 хвилин.
02
Додайте зелений горошок і кольорову капусту, розділену на суцвіття. Додайте 4 ст. л. води. Тушкуйте на середньому вогні під кришкою ще 5 хвилин. Якщо вода не встигла випаруватися, залиште сковороду на деякий час відкритою.
03
У овочі покладіть сіль і суміш італійських трав. Через 5 хвилин поріжте зелень, покладіть на овочі і накрийте кришкою. Відразу ж вимкніть вогонь. Дайте овочам постояти 10-15 хвилин. Перемішайте і подавайте до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)