
Крем «Рафаелло»
Креми зазвичай використовують в тортах або тістечках, щоб ними змастити коржі. Самий простий і легкий крем, який можна швидко приготувати, це заварний (відразу згадується торт "Наполеон"). Але існують рецепти і не менш легких у приготуванні кремів. Ось як "Рафаелло". По-перше, він не дуже вимогливий в вигадливих інгредієнтах, і вам не знадобиться довго шукати ті чи інші інгредієнти. По-друге, спосіб приготування настільки простий, що ви можете робити цей крем хоч кожний день. Крім того, ним можна мазати не тільки торти, а й використовувати просто як солодкий крем для бутербродів, щоб перекусити ними із чаєм або кавою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
200 г
Roshen Bubble White Chocolate 80g
200 г
Boiled Condensed Milk
400 г
Coconut Flakes
70 г
Preparation steps
01
Розтопити вершкове масло в каструлі на слабкому вогні.
02
Додати шоколад і, помішуючи, розтопити його.
03
Додати згущене молоко і добре вимішати до однорідної маси.
04
Зняти з вогню, всипати кокосову стружку.
05
Розлити по банках, прибрати в холодильник, дати постояти хоча б 4-6 годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)