
Курка в овочевому рагу
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
1 кг.
Squash
450 г.
Young Onions
2 шт.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Hurman Peeled Tomatoes in Their Own Juice 320g
400 г.
Garlic
2 зубчика
Green Basil, pc
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе порізати на великі шматочки.
02
Кабачок, цибулю і перець також нарізати крупно.
03
На великому вогні, розігріти в сотейнику соняшникову олію і обсмажити в ньому шматочки філе. Обсмажувати слід не все філе, а в 2-3 заходи до золотистої скоринки.
04
Потім м'ясо викласти на тарілку, а в сотейник висипати нарізану цибулю, тільки вогонь, при цьому, зробити трохи менше середнього. Цибулю смажити 3-4 хвилини.
05
Після чого додати нарізані кабачок і перець, продовжувати смажити ще хвилин 10.
06
Потім обсмажені шматочки м'яса повернути в сотейник. Додати розім'яті помідори разом із соком. Посолити і поперчити за смаком і довести до кипіння.
07
Після чого накрити кришкою і продовжувати тушкувати хвилин 20 до повної готовності м'яса і овочів.
08
Поки страва тушкується, натерти часник на дрібній тертці, а базилік дрібно нарубати ножем.
09
Коли страва буде готова, вимкнути вогонь, посипати тертим часником і базиліком, накрити кришкою і дати постояти хвилин 5.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)