
Шарлотка з медом і корицею
Улюблена страва всіх ласунів – шарлотка – традиційно готується з кисло-солодких яблучок, запечених в ніжному бісквітному тісті. Завдяки простоті приготування, божественному смаку і незвичайній красі чудова шарлотка стала настільки популярною, що між кухнями двох держав навіть виникли суперечки, кому ж насправді належить цей кулінарний шедевр. Існує легенда, що якийсь французький кондитер вперше приготував цей пиріг і присвятив його своїй коханій – Шарлотті. Проте англійці стверджують, що шарлотка – один з різновидів знаменитого англійського пудингу. Історія історією, а ми пропонуємо насолодитися ніжним смаком і неповторним ароматом шарлотки з медом і корицею.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
150 г.
Baking Soda 500g
3 г.
Spice Cinnamon Ground
5 г.
Homemade Butter
100 г.
Litniy Med Honey 750g
30 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
300 г.
Preparation steps
01
На водяній бані розтопити вершкове масло і мед. Яйця з содою і корицею збити. Додати просіяне борошно і збити. Додати масло і мед. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 200°C. Яблука помити, очистити, видалити серцевини і нарізати скибочками. Викласти яблука у форму, залити тістом і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 40-45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)