
Морква з корицею
Мучитеся питанням, як приготувати смачно овочі? Або що подати разом із звичайним гарніром до вечері? Тоді зверніть увагу на рецепт моркви з корицею. Якщо експерименти в кулінарії - це ваше, тоді сміливо беріться за приготування цієї страви. Вона добре зійде, як доповнення до головної страви. При цьому морква зберігає в духовці всі свої корисні речовини: вітаміни, мікроелементи і мінерали, які дуже важливі для нашого організму. Ну а кориця додає особливого насиченого смаку і запах страві. Не бійтеся пробувати щось нове і приготуйте моркву з корицею. Можливо страва вам так сподобається, що ви будете готувати її якомога частіше.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
1 кг.
Spice Cinnamon Ground
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Preparation steps
01
Моркву почистити, відварити, змастити оливковою олією.
02
Змішати сіль, цукор і корицю. Моркву посипати отриманою сумішшю.
03
Поставити запікати в духовку на 10 хвилин, перевертаючи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)