
Хліб із гарбузовим насінням (рецепт для хлібопічки)
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
500 г.
Homemade Butter
50 г.
Akvulya Still Water 2l
300 г.
Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g
20 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Salt Egypt
2 ч. л.
Smok Pumpkin Seeds 150g
60 г.
Preparation steps
01
Оскільки, хлібопічка сама може змішувати інгредієнти, а в подальшому випікати хліб, то для того, щоб його отримати, потрібно у відерце хлібопічки залити по черзі: молоко, після нього мед та оливкову олію, далі насипати борошно та дріжджі.
02
Підготувати гарбузове насіння: обсмажити на сковорідці без масла та наприкінці вкинути до відра хлібопічки.
03
Поставити відро в хлібопічку. Виставити наступні параметри: вага 750 грам, хліб – французький, скоринка – світла. Хлібопічка зробить все сама і через пару годин ви зможете отримати духмяний хліб.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)