Суп біск з креветками - Image

Суп біск з креветками

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch
Біск - це густий насичений суп. Зазвичай він готується з морепродуктів. Сьогодні ми будемо готувати суп біск з дотриманням всіх класичних правил приготування даного супу. А саме принциповим є правило додавання спиртного. Сьогодні ми будемо додавати в цей суп бренді. Щоб біск вийшов густим, овочі при тушкуванні можна посипати борошном. До речі сказати, що суп біск вважається французького походження. Але саме слово "біск" етимологічно пов'язане з іспанською провінцією Біскай. В іспанській кухні ним називали гостру страву з відвареного м'яса або дичини. Поступово біск стали робити з м'яса голубів і перепелів. Потім основними інгредієнтами такого супу стали морепродукти.

Ingredients for the recipe

Nash sik Tomato juice 950ml
47.50 66.00

Nash sik Tomato juice 950ml

950 ml

Ingredients

Nash sik Tomato juice 950ml

350 мл.

Shrimps 90/120

400 г.

KhMZ Sour Cream 20%

200 мл.

Homemade Butter

1 ст. л.

Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0.7l

2 ст. л.

Auchan Green Onions Bundle 75g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

У середню каструлю покласти вершкове масло і поставити її на середній вогонь.

02

Креветки очистити, за смаком посолити і поперчити, кинути в каструлю з розтопленим вершковим маслом. Смажити 3-4 хвилини.

03

Після чого додати в каструлю бренді, томатний сік і сметану. Все протушкувати протягом 5 хвилин.

04

Поки суп тушкуватиметься, дрібно нарізати зелену цибулю.

05

Потім суп зняти з вогню і розлити по тарілках. У кожну тарілку додати зелену цибулю і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min