
Абрикосовий пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
120 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
7 Flour 1kg
200 г
Dobryk Baking Powder
5 г
Salt Egypt
1 г
Auchan Vanilla Sugar 8g
15 г
Pineapple Apricot
13 шт.
Preparation steps
01
Вершкове масло збити з цукром до консистенції крему.
02
По одному додти яйця, добре збиваючи після кожного.
03
Додати ваніль і ще раз збити.
04
Ввести просіяне з сіллю і розпушувачем борошно і замішати однорідне тісто.
05
Перекласти тісто у змащену або застелену пергаментом форму.
06
Абрикоси розрізати навпіл і видалити кісточки. Покласти половинки абрикосів на тісто. Якщо абрикоси не надто солодкі, то злегка посипати цукром.
07
Поставити форму в розігріту до 180°C градусів духовку і випікати приблизно 40 хвилин (готовність перевіряти зубочисткою).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)