
Яблука з рисом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
140 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
400 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
30 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
2 шт.
Lemon
50 г.
Homemade Butter
20 г.
KhMZ Sour Cream 20%
10 г.
Novus Cherry Jam 380g
60 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Молоко довести до кипіння і засипати в нього рис, сіль і цукор. Варити рис до готовності. Вимкнути вогонь і додати в каструльку ваніль.
02
Яблука помити, розрізати навпіл і видалити серцевини. Збризнути їх лимонним соком. Духовку розігріти до 160°C.
03
Вершковим маслом змастити форму для випічки. Викласти рис, змастити сметаною і втиснути в нього яблука. На кожне яблуко покласти трохи варення. Поставити форму в духовку і випікати близько 60 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)