
Яблучний флан з медом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
600 г
Litniy Med Honey 750g
130 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Eco Ground Cinnamon
за смаком
Preparation steps
01
Яблука запекти і ложкою вийняти м'якіть, добре розім'яти. Додати в тепле пюре мед (100 г). Розмішати. Додати два яйця. Добре перемішати.
02
Ложку меду розігріти в каструльці і варити, поки він не загусне і не буде сильно пузиритися. Розлити мед по формах.
03
Викласти яблучну суміш на мед, а формочки поставити у велику форму. Форму покласти в духовку, влити в неї окріп, щоб він доходив до середини маленьких формочок.Запікати близько години при температурі 180 градусів.
04
Готові флани охолодити і поставити в холодильник на кілька годин.
05
Перед подачею пройти ножем уздовж країв формочки, щоб відокремити флан від стінок. Перевернути на тарілку. Посипати корицею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)