
Яблучне печиво з горіхами, родзинками і спеціями
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
400 г.
Baking Soda 500g
5 г.
Spice Cinnamon Ground
5 г.
Spice Clove Ground
5 г.
Auchan Ground Nutmeg 55g
5 г.
Homemade Butter
100 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
160 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Walnut
200 г.
Raisins
200 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
300 г.
Preparation steps
01
Борошно, соду і спеції просіяти через сито. Розм'якшене масло, цукор і яйця збити в пишну масу. Горіхи крупно нарізати, родзинки промити. Яблука помити, очистити, видалити серцевини і нарізати дрібними кубками або натерти на крупній тертці.
02
У масляну суміш додати половину сухої суміші, горіхи, родзинки, яблука. Добре перемішати, додати молоко і другу половину суміші. Замішати тісто. Духовку розігріти до 200.
03
Деко застелити пергаментним папером. На папір викладати по столовій ложці тіста. Поставити печиво в духовку і випікати близько 12-14 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)